Hírek

SZUPER KLÍMÁK SZUPER ÁRON! AKCIÓ!

Az otthonunk melegen illetve hidegen tartása az egyre melegebb nyarak és hidegebb telek váltakozásakor nagyon fontos. A split klíma egyre népszerűbb a piacon, mivel olcsóbb, mint a gázfűtés. Nem csak a régi klímákat érdemes lecserélnünk, hanem tanácsos H-tarifás fűtésre váltani, mert energiatakarékosabb és hatékonyabb, mint a gázfűtés.

Egy 85-95 négyzetméteres lakás esetében egy 2100 köbméteres fogyasztású gázkazán éves számlája 500-550 ezer forint között lehet, míg egy levegő-levegő hőszivattyús rendszer (klíma) esetében ez csak 150-200 ezer forint.

A főként megújuló energiát használó hőszivattyús megoldás jelenleg a leggazdaságosabb fűtési opció, mivel környezetkímélőbb és költséghatékonyabb mint a gázfűtés.

GREE SILVER X INVERTERES KLÍMÁK MOST HIHETETLEN KEDVEZMÉNYES ÁRON!

GREE SILVER X KLÍMA SZETT - TULAJDONSÁGOK

A Silver X extrém környezeti hőmérsékletekre optimalizált készülék, mely további előnye a megnövelt kül- és beltéri hőcserélő és a Dual Stage kompresszor. A Prestige Limitált Szériás légkondicionáló képes -30°C-ig fűteni, továbbá -25°C-ig a névleges teljesítményt képes leadni. Így hűtésben és fűtésben egyaránt egyedülálló, A++ energiaosztályba sorolt berendezés.

KIEMELT TULAJDONSÁGOK

Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, 3D légáram, Cold plasma szűrő, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Dual Stage kompresszor, Fűtés -30°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető


Márkák
Írjon nekünk!