Hírek

NYEREMÉNYJÁTÉK! SZAVAZZ ÉS NYERJ EGY GREE DARK X INVERTERES 3,5 KW-os KLÍMA SZETTET!

SZAVAZZ ÉS NYERJ EGY ELEGÁNS, WI-FI-S, GREE DARK X INVERTERES 3,5 KW-os KLÍMA SZETTET, BESZERELÉSSEL!

Szavazz és nyerj egy WI-FI-s GREE DARK X INVERTERES 3,5 KW-os KLÍMA SZETTET az Enerway Kft. jóvoltából. Az Enerway Kft. NYEREMÉNYJÁTÉKOT hirdet hivatalos Facebook oldalán. A játékosoknak a Facebook poszt alatt szavazniuk és kommentelniük kell, hogy MELY IDŐSZAKBAN HASZNÁLJÁK A KLÍMÁT?

NYÁRON vagy TÉLEN használják-e legfőképpen klímaberendezésüket, vagy mindkét időszakban? Szavazni a Facebook poszt alatti emoji jelekkel tudnak.

A Játékban való részvételhez LIKE-olni (követni) kell az Enerway Kft. hivatalos Facebook oldalát!

A játék időtartama: 2022.05.19 12:00-tól - 2022.06.30 11:59-ig tart. 

HA A JÁTÉKON KÍVÜL RENDELNÉD MEG A NYEREMÉNYBEN SZEREPLŐ WI-FI-s GREE DARK X 3.5 KW-os KLÍMABERENDEZÉST BESZERELÉSSEL (327.000 Ft KLÍMA +90.000 Ft BESZERELÉS), AZT MOST -30% BESZERELÉSI KEDVEZMÉNNYEL MEGTEHETED - 90.000 Ft helyett most 63.000 Ft -ért! - A KAMPÁNY TELJES IDŐSZAKA ALATT, 3 MÉTERES SZERELÉSIG! 

A sorsolás időpontja: 2022.07.01. 14h

NYEREMÉNY:

1 DB ELEGÁNS, WI-FI-s GREE DARK X INVERTER 3,5 KW KLÍMA SZETT BESZERELÉSSEL! 


nyeremenyjatek-szavazz-es-nyerj-egy-gree-dark-x-inverteres-3.png

NYEREMÉNY MŰSZAKI ADATAI - TULAJDONSÁGAI

A Dark X matt sötétszürke felületkialakítása a legújabb trendeknek megfelelő modern megjelenéssel egészíti ki a már jól ismert Comfort X formatervezést. A beépített kompresszor karter és csepptálca fűtés biztosítja a teljeskörű téliesített felszereltséget.

KIEMELT TULAJDONSÁGOK

Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, 3D légáram, Cold plasma szűrő, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Fűtés -25°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés

HŰTÉS

2,7 – 3,5 – 5,3 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A++ energiaosztályba sorolt termék.

FŰTÉS

Jó választás lehet annak, aki nem csak hűtésre használná a berendezést, hanem fűteni is szeretne, hiszen -25°C-ig képes fűteni vele. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Dark X készülékhez nem kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve.
H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

WI-FI

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

Magyarország legnépszerűbb klímamodellje, a COMFORT X elegáns, matt sötétszürke variánsa, a Gree Dark X most még több előnnyel rendelkezik:

- kisebb, ergonomikus kialakítású kültéri egység

- 3D légterelés

- automata öntisztító funkció

- fűtés -25°C külső hőmérsékletig, mely lehetővé teszi ez egész éves üzemelést, ezért bátran ajánljuk fűtési alternatívaként.

Márkák
Írjon nekünk!