Hírek

Mennyit ér egy klíma? Érdemes beruházni?

Az elmúlt években jelentősen felszökött az ingatlanok ára, ahogy az eladások-vásárlások száma is jelentősen megugrott. Rengetegen vesznek igénybe állami támogatást, felújítanak vagy új otthont vásárolnak. Idén többen, még a lakás eladása előtt szereltettek be klímát. De miért épp most ha eladják a lakást?

Mikor megnézünk egy lakást, nagyon fontos milyen a hőmérséklete. Ha belépve azt tapasztaljuk, hogy már fordulnánk is ki mert olyan kánikula van, az diszkomfort érzetet ad.
Ha eladóként olyan benyomást tudunk kelteni a vevőben, ami megváltoztathatja a döntését, máris nyert ügyünk van! Sokkal könnyebb dolgunk lesz az ingatlan eladásával.

Érdemes tehát olyan klímát választunk eladás előtt, ami növeli a lakás értékét, ezáltal könnyebben elkelhet.

Amennyiben új lakásba költözünk, érdemes megfontolni még a foglalózás előtt, hogy az ingatlan alkalmas-e klíma beszerelésére. Sajnos a mostani globális klímaválság egyre nehezebb terheket ró ránk és lehetetlen elviselni a 40 fokos kánikulát. Ha építkezés közben sikerül elcsípni a lakás vételét, az előcsövezés sem jelenthet gondot a szigetelés előtt. Ezután már csak fel kell szerelni a kül,-és beltéri egységeket, majd beüzemelni a klímát.

Ha olyan klímát választunk ahol tudjuk a levegő hőmérsékletét szabályozni, sem nyáron sem télen nem fogunk panaszkodni.

GREE klímáinkat kifejezetten ajánljuk, tökéletes szűrőrendszerének köszönhetően légtisztítóként is működik, így elkerülhetjük az asztmát és a komolyabb légúti megbetegedéseket.

A készülékkel nem kell feltétlenül hűteni vagy fűteni, elég ha az ventilátor üzemmódban van bekapcsolva (a kültéri egység be sem indul) és az folyamatosan tisztítja majd a levegőt.

Mindenképp gondoljuk át mind lakás vásárlás előtt vagy után is a klíma beszereltetését, mert jelentősen növelhetjük az értékét!

Márkák
Írjon nekünk!