Hírek

Környezetünk egyensúlya otthonunkban, baktériummentes légkondicionálás

A Panasonic már több mint 20 éve, 1997 óta kutatja a nanoeTM X technológiát, és számos területen bizonyította annak eredményességét.

Annak érdekében, hogy világszerte egészségesebb környezetet biztosítson az emberek számára, a Panasonic folyamatosan vizsgálja a nanoe™ X technológia egyéb felhasználási lehetőségeit a lehetséges légszennyezési kockázatok csökkentése érdekében (beleértve az új patogén mikroorganizmusok által okozott szennyezés kockázatát). 

A Panasonic nanoe™ X technológiája mindig egy lépéssel előrébb jár. A nanoe™ X technológia lényege, hogy a szabad szemmel nem látható nedvességet összegyűjti a levegőből, és nagyfeszültségű elektromosság segítségével "vízhéjba zárt hidroxilgyököket" állít elő. 

A hidroxilgyököknek az az előnyük, hogy nagy mértékben tisztítják a szennyeződéseket, vírusokat, baktériumokat és semlegesíthetők vele a penészgombák, allergének, pollenek és bizonyos veszélyes anyagok is. A nanoe™ X technológia képes mindezt szűk térben biztosítani, tisztábbá és kellemesebbé téve a beltéri környezetet.

Egy szakértői szervezet által végzett kutatás adatai megerősítik, hogy a Panasonic nanoe™ X technológiával ellátott légkondicionálója gátló hatással van az új koronavírusra (SARS-CoV-2).

A Panasonic Corporation bejelentette, hogy a Texcell*1, egy globális kutatási szolgáltató szervezet, Európában elsőként tanúsította a nanoe™ X technológiát alkalmazó légkondicionáló berendezésének az új koronavírusra (SARS-CoV-2) gyakorolt gátló hatását. A Texcell egy 6,7 m3-es helyiségben 8 óra alatt 91,4%-os inhibíciót mutatott ki az új koronavírus ellen.

A vizsgálat eredményei:

Vizsgálat tárgya Inhibíciós ráta Térfogat Órák száma
SARS-CoV-2 42,4% 6,7 m3 4 óra
SARS-CoV-2 91,4% 6,7 m3 8 óra
SARS-CoV-2 99,7% 6,7 m3 24 óra

Levegőminőség · nanoe™ X:

  • Hidroxilgyökökön alapuló technológia
  • Tisztítja a levegőt, ezáltal a beltéri környezet egész napon át tisztább és kellemesebb tartózkodási hellyé válik.

Okos irányítás:

  • Integrált, beépített WIFI
  • Továbbfejlesztett vezérlés okostelefonnal
  • Kompatibilis az Amazon Alexa rendszerrel

Nagy hatékonyság:

  • Kiemelkedően takarékos: hűtés és fűtés akár A+++ energiahatékonysággal

Egyedülálló komfort:

  • Aerowings 2.0: az egymáshoz illesztett lapátok kellemes légáramlást biztosítanak
  • Szuper csendes környezet

Új formaterv:

A Panasonic különös figyelmet fordított az új Etherea kialakítására, így egy elegáns és stílusos megoldás született, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. Karcsú, monolitikus formája a robusztusság benyomását kelti, és nagy légkondicionáló teljesítményt tesz lehetővé. Nagy légkivezető nyílása optimális teljesítményt biztosít.

Fokozott védelem éjjel nappal

A nanoe™ X klímatechnológia extra védelmet nyújt otthonának, a A Panasonic Comfort Cloud alkalmazása pedig kényelmet biztosít, ellenőrzünk alatt tartva a lakás helyiségeit. Tisztítja a levegőt, amikor nem tartózkodunk otthon. Ha a nanoe™ üzemmódban bekapcsolva hagyjuk, semlegesít bizonyos szennyező anyagokatés a  kellemetlen szagokat. 

Technológia és komfort

A Panasonic Aerowings technológiája két, egymástól független rugalmas lapátból áll. A lapátok egyenletes légáramlást biztosítanak, ezáltal a szoba legrövidebb idő alatt felfűthető és lehűthető

Márkák
Írjon nekünk!