Hírek

Hatalmas Őszi hűtő-fűtő klíma akció! Készülj már most a fűtési szezonra! Nyerd vissza a beszerelés árát!

Ahogy lassan közeledik az ősz és vele együtt a hidegebb hónapok, egyre fontosabbá válik a megfelelő klímaszabályozás az otthonunkban. De mi lenne, ha nem csak a meleg és a kényelem érdekében tennénk lépéseket, hanem közben még pénzt is spórolhatnánk? Most itt a tökéletes alkalom, hogy felkészülj a fűtési szezonra, és mindezt remek áron tedd meg! Ne hagyd ki hatalmas Őszi hűtő-fűtő klíma akciónkat, ahol széles választékot kínálunk a legjobb márkáktól, ráadásul most lehetőséged nyílik visszanyerni a beszerelés árát is! Ne maradj le, készülj fel időben és spórolj velünk ! 

*A szerelés díja visszanyerhető, mely bruttó 115.000 Ft!!! (Maximum 3 méter csőhosszal számolva)

Rendelj 2023.október 31-ig AKCIÓS KLÍMÁINK KÖZÜL és vegyél részt a sorsoláson!

ew7.png

SYEN MUSE INVERTER 3,5 KW KLÍMA SZETT

A modellben található G10 Inverter technológia biztosítja a rendkívül energiahatékony működést. Az inverteres kompresszor a hűtési igényeknek megfelelően folyamatosan szabályozza a teljesítményt, optimális hőmérsékletet tartva a helyiségben. Ez a technológia akár 40%-os energiamegtakarítást is lehetővé tesz.

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készülék kényelmesen szabályozható okostelefonról, távolról is. Az intelligens alkalmazás segítségével beállíthatók az üzemmódok, hőfok, időzítés. Ráadásul lekérhető a működési adatok grafikonja is.

berendezés extrém, -25°C-os külső hőmérsékleten is képes fűteni, így egész télen át biztosítja a meleget. Az I-Feel funkciónak hála a távirányító érzékeli a felhasználó környezetének hőmérsékletét, és ehhez igazítja a hűtést vagy fűtést a maximális kényelem érdekében.

Az intelligens szabályozás lehetővé teszi még a 8°C-os temperálást és a többszörös szűrőrendszer alkalmazását is, beleértve a csúcstechnológiás Cold Plasma szűrőt. Mindez együtt biztosítja a friss, egészséges levegőt.

ew6.png

AUX SIGMA SERIES 3,5 KW KLÍMA SZETT Health funkció UV sterilizálóval

Az új, UV sterilizálós klímaberendezés forradalmian új szintre emeli az egészségvédelmet. Az UV fény segítségével akár 98%-os hatékonysággal képes csökkenteni a levegőben lévő vírusok, baktériumok és gombák számát mindössze 1 órás üzemeltetés után is. Ez nemcsak a lakás levegőjét tisztítja meg, de a készülék belsejét is fertőtleníti, megakadályozva a szűrők elszennyeződését.

Az új modell UltraSilent technológiájának köszönhetően rendkívül halk, mindössze 19 dB-es zajszinttel üzemel. Ez szinte nesztelen működést eredményez, így a berendezés akár hálószobában is használható anélkül, hogy zavarná a pihenést.

A készüléket extrém, -25°C-os hidegben is lehet használni, a beépített tálcafűtésnek köszönhetően. Az intelligens vezérlés gondoskodik a hatékony működésről, az egység szükség esetén automatikusan bekapcsolja a temperálást. Az elegáns, acélszürke burkolat és a korszerű megjelenés mögött igazi csúcstechnológia rejlik. Az intelligens szabályozásnak köszönhetően kényelmesen beállítható az Energiatakarékos vagy éppen az Egészségvédő üzemmód a maximális hatékonyság érdekében. 

ew7.png

GREE CHAMPAGNE X INVERTER 3,5 KW KLÍMA SZETT

Kifejezetten fűtésre optimalizált klíma kompresszor-karterfűtés és a kültéri csepptálca fűtésen felül Dual Stage kompresszorral vannak ellátva. A Gree gyár saját fejlesztésű, innovatív Dual Stage kompresszor technológiájának köszönhetően a fűtésre optimalizált légkondicionálók működési tartománya tovább nő -30°C-ig, így a legszélsőségesebb időjárási viszonyokban is helytállnak. A névleges teljesítményüket legalább -15°C-ig képesek megtartani 100%-ban, míg az általános kompresszorral szerelt berendezések többsége ilyen hidegben már csak a névleges teljesítményük kb. 60-70%-át tudja leadni. A termékcsoport maximális SCOP értéke 5,1, vagyis átlagosan 1kWh villamosenergiát több mint 5x-ösen hasznosít.

A Champagne X extrém környezeti hőmérsékletekre optimalizált készülék, mely további előnye a megnövelt kül- és beltéri hőcserélő és a Dual Stage kompresszor. A Prestige Limitált Szériás légkondicionáló képes -30°C-ig fűteni, továbbá -25°C-ig a névleges teljesítményt képes leadni. Így hűtésben és fűtésben egyaránt egyedülálló, A++ energiaosztályba sorolt berendezés.

Márkák
Írjon nekünk!