Hírek

Hatalmas Őszi FŰTŐ Klíma AKCIÓ!

A split klímás fűtés ma már nem fehér holló, sokan váltanak levegő-levegő hőszivattyúra, mert sokkal olcsóbb megoldást kínál, mint a gázzal vagy más elektromos eszközzel való fűtés!

Ha szeretnénk otthonunkat ezen a télen is melegen tartani, akkor érdemes minél előbb átváltani a H-tarifára, mert egy hűtő-fűtő klíma mérföldekkel energiatakarékosabb és hatékonyabb, mint a gázfűtés. 

A kormány javaslatcsomagjának egyik része, hogy klímás fűtésre ösztönzze a lakosságot. Jelenleg a lakások háromnegyede vezetékes gázt használ és a rezsiszabályozásnak köszönhetően rettentő nagy terhet mér az átlagon felül fogyasztókra.

Egy kb. 85-95 nm-es lakás esetében gázkonvektorral, 2100 köbméter fogyasztásnál az éves számla 500-550 ezer Ft lesz. Ezzel szemben levegő-levegő hőszivattyús rendszerrel (klímákkal) ez kb. 150-200 ezer Ft lehet!

A hőszivattyús megoldás jelenleg a leggazdaságosabb módja a villamos energiával való fűtésnek. Mivel főként megújuló energiával működik, a ma elérhető legköltséghatékonyabb és legkörnyezetbarátabb fűtési megoldás!

VÁLASSZON INVERTERES HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁINK KÖZÜL MOST HIHETETLEN KEDVEZMÉNYES ÁRON!

MISKOLC KLÍMA AKCIÓ!

GREE CHAMPAGNE X KLÍMA SZETT - TULAJDONSÁGOK

Hűtés mellett, egészen -30°C-ig fűtésre is kiválóan alkalmas a berendezés. A H-tarifa igénylési feltételeinek megfelel, ezáltal október 15. és április 15. között akár 50%-ot is megtakaríthat elektromos áramszámláján.

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk. Az inverteres technológia előnye, hogy a berendezés képes visszaszabályozni a teljesítményét, mikor a helyiség hőmérséklete lehűl. Ennek eredményeképp energiafogyasztása minimális és A++ energiahatékonysággal bír.

RÉSZLETES MŰSZAKI JELLEMZŐK


Márkák
Írjon nekünk!