Hírek

Bumchun Precision - Salgótarján - Projekt

A salgótarjáni üzembe, 10 darab légcsatornázható, 16 kW-os klímát szereltünk fel. A projekt célja a Tisztatér-üzem klimatizálási rendszerének kiépítése volt.
A klíma megválasztása és használata sokkal több, mint egy egyszerű kényelmi kérdés. Napjainkban a környezettudatos vállalatok egyre inkább olyan rendszereket keresnek, amelyek nem csak az üzemi környezet minőségét, hanem a fenntarthatóságot is elősegítik. A salgótarjáni BumchunPrecision üzeme ezen az úton jár, ahol a legújabb klimatizálási rendszer kiépítése során a Tisztatér-üzem hatékonyságát és környezeti lábnyomát is szem előtt tartották.
 
A projekt során 10 darab légcsatornázható, 16 kW-os klímát szereltek fel. Az ilyen magas teljesítményű klimatizálási rendszerek kiválasztása azt mutatja, hogy az üzem maximális komfortot és hatékonyságot kíván biztosítani alkalmazottai és termelési folyamatai számára.
 
De milyen hatással van ez a fenntarthatóságra?

**1. Energetikai Hatékonyság:** A modern klímaberendezések nagyon hatékonyan működnek. Az alacsonyabb energiafogyasztás azt jelenti, hogy kevesebb erőforrást használnak fel, ami csökkenti a vállalat ökológiai lábnyomát. A 16 kW-os teljesítményű klímák hatékonysága azt is garantálja, hogy az energiát a lehető leghatékonyabban használják fel.

**2. Hosszú Élettartam és Fenntarthatóság:** A minőségi klímaberendezések hosszú élettartammal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy ritkábban kell őket cserélni. Ez csökkenti a hulladéktermelést és az új berendezések gyártásából adódó környezeti hatásokat.

**3. Jó Klíma = Jobb Termelékenység:** A megfelelő hőmérséklet és páratartalom növeli az alkalmazottak jólétét és termelékenységét. A hatékony klimatizálás csökkenti a betegszabadságokat és a munkahelyi stresszt, ami hosszú távon fenntarthatóbb munkakörnyezetet teremt.

**4. Kevesebb Káros Anyag Kibocsátása:** Az új generációs klímák kevesebb káros anyagot bocsátanak ki, mint a régebbi modellek. Ez csökkenti az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, így hozzájárulva a globális felmelegedés elleni küzdelemhez.

ÖNNEK IS FONTOS AZ ENERGIAHATÉKONYSÁG?

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

TEKINTSE MEG REFERENCIÁINKAT!

Márkák
Írjon nekünk!