Klímás hűtés-fűtés
Az Enerway Kft. specifikus megoldásokat kínál lakások, családi házak, ipari létesítmények, irodaházak fűtésére és hűtésére. Míg korábban a fűtés/hűtés problémáit körülményesen, több készülékkel oldottuk meg, ma ezt egyetlen eszközzel is kontrollálni tudjuk.
Bővebben
Hőszívattyús fütési rendszerek
A korábbi években számtalan, az Enerway Kft. által kivitelezett beruházás bizonyította, hogy ez a jövő egyik útja a fűtés területén, mégis sok tévhit övezi ezeket az új megoldásokat. A mai modellek még egészen alacsony külső hőmérséklet esetén is kevesebb energiát fogyasztanak, mint a gázzal működő kazánok.
Bővebben
Légtechnikai rendszerek
Ma már szigorúan szabályozzák a szükséges levegő cseréjét munkahelyeken, sportlétesítményekben, középületekben, szórakozóhelyeken, öltözőkben. Azonban egyre gyakrabban felmerül az igény magánlakások, házak mesterséges szellőztetésére is.
Bővebben

Üdvözöljük weboldalunkon!

540a2617-1.jpg

Az Enerway Kft. több mint 30 éve foglalkozik lakossági, ipari lég és hűtés- fűtéstechnikai rendszerek, általános gépészeti rendszerek felmérésével, tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával. Az elmúlt évtizedek során cégünk töretlenül hitt a precíz tervezésben, a megbízható és professzionális kivitelezésben, valamint a folyamatos fejlődésben és ezáltal igen széles referenciával rendelkezünk.  Munkáink között megtalálhatóak az egyszerű, lakossági split klímás rendszerek mellett a komplex társasházi, szórakozóhelyi, ipari kivitelezések is. 

Kollégáimmal hiszünk abban, hogy munkánkkal nemcsak egészségesebb, energiatakarékosabb lakó, munka- közösségi -szórakozó, helyeket, környezeteket hozunk létre, de innovatív megoldásainkkal, a megújuló energia mind szélesebb körű felhasználásával egy környezetbarátabb, fenntarthatóbb jövőért is teszünk! 
 
Tekintse meg referenciáinkat
Márkák
Írjon nekünk!